+ 40 755 00 99 00 / + 40 765 00 99 00

Transport utilaje agricole

Transport combineAliraz Trade Bacau va ofera servicii de transport utilaje agricole atat la nivel national cat si in afara tarii la cele mai bune preturi.
In functie de dimensiunile utilajului, greutatea acestuia si punctele de sprijin va oferim cea mai buna varianta de transport, transportul fiind tarifat pe un singur sens.
Utilajele dumneavoastra sunt transportate in cel mai scurt timp posibil si in conditii de maxima siguranta, compania noastra avand incheiata asigurare CMR valabila atat pe plan intern cat si international.

Va punem la dispozitie urmatoarele servicii:

  • transport combine pe trailer (New Holland, Claas, Case,etc) sau pe platforma normala (in genere cele fara cabina , la care se mai pot demonta scari si anexe). In functie de greutate si dimensiunile fara roti ale combinei, impreuna cu clientul stabilim varianta optima pentru transport.
  • transport tractoare agricole. In cazul in care tractorul se incadreaza in dimensiuni de maxim 2,5m latime fara roti si 3m inaltime fara roti, se programeaza incarcare in regim de grupaj pe platforma, daca dimensiunile sunt mai mari decat cele precizate, necesita incarcare pe trailer (transport agabaritic), in functie de punctele de sprijin si distributia pe axe a greutatii stabilindu-se tipul de trailer necesar pentru fiecare utilaj in parte.
  • transport pluguri in regim de grupaj, suprapunandu-se cate doua pluguri astfel costul transportului este unul optim.
  • transport discuri agricole, in general demontate, tot in regim de grupaj, costul fiind proportional cu locul ocupat de utilaj pe platforma TIR
  • transport grape, transport cultivatoare, transport semanatoare, transport balotiere, transport cositoare, etc.