+ 40 755 00 99 00 / + 40 765 00 99 00

Despre noi

Bine ati venit!

Compania Aliraz Trade Bacău vă oferă servicii de transport tractoare, utilaje agricole, utilaje de construcții, etc atât intern cât și internațional pe camioane complete de la 1,5T până la 40T. În funcție de dimensiunile utilajului, greutatea acestuia și punctele de sprijin vă oferim cea mai bună variantă de transport.

Transportăm UTILAJE AGRICOLE ca de exemplu: Tractoare agricole ; Remorci agricole; Balotiere; Discuri; Pluguri; Cositoare; Semănătoare; etc.  toate  în limita a 40Tone.

Transportăm UTILAJE DE CONSTRUCȚII ca de exemplu: Bob-cat ; Miniescavatoare; Pompe beton; Schele; Motostivuitoare; Containere muncitori; Cilindri vibrocompactoare; etc

Căutăm colaborare în rândul firmelor care închiriază utilaje de construcții și al firmelor ce comercializează utilaje agricole.

Deținem asigurare CMR., bunurile transportate fiind asigurate atât pe plan intern cât și internațional.

Alege serviciile de transport oferite de ALIRAZ TRADE si vei beneficia de prețuri competitive, promptitudine și siguranța că utilajul tău va ajunge la destinație în cel mai scurt timp posibil și în cele mai bune condiții de transport.

Experienta

Avem o experienta de peste 6 ani in domeniul tractarilor auto si transportului de utilaje, atat intern cat si international. Cu siguranta avem solutii pentru orice situatie!

-Afla mai multe

Parc auto bine dotat

Oferim servicii de transport tractoare, utilaje agricole, utilaje de construcții, etc atât intern cât și internațional pe camioane complete de la 1,5T până la 40T.

-Afla mai multe

Servicii disponibile 24/7

Serviciile noastre de transpor utilaje sunt disponibile 24h din 24. Ai garantia astfel ca transportul se va efectua in cel mai scurt timp posibil.

-Afla mai multe

Preturi competitive

Preturile percepute pentru servciile noastre sunt negociabile in functie de distanta, tipul utilajului, greutatea lui, etc.

-Afla mai multe